Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy kaszankę smażoną z cebulką albo z gorącej wody ? na pewno każdy z nas lubi. Dla smakoszy kaszanki postanowiłam podzielić się przepisem na kaszankę w panierce która podbiła serca moich domowników.
patelnia, nóż, miseczka, talerz,
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2203
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 259
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2203
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 147
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 259
Składniki
Kaszankę obrałam ze skóry pokroiłam na 1 - 1,5 cm plastry, jajko rozbełtałam dodając odrobinę przyprawy uniwersalnej. Moczyłam plastry w jajku oraz tartej bułce. Smażyłam na gorącym oleju z obydwu stron. Podałam na liściach sałaty z ogóreczkami konserwowymi. Udekorowałam marchewką koperkiem i natką pietruszki.