Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy kaszankę smażoną z cebulką albo z gorącej wody ? na pewno każdy z nas lubi. Dla smakoszy kaszanki postanowiłam podzielić się przepisem na kaszankę w panierce która podbiła serca moich domowników.
patelnia, nóż, miseczka, talerz,
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1278
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1712
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 99
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 506
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1278
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1712
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 99
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 506
Składniki
Kaszankę obrałam ze skóry pokroiłam na 1 - 1,5 cm plastry, jajko rozbełtałam dodając odrobinę przyprawy uniwersalnej. Moczyłam plastry w jajku oraz tartej bułce. Smażyłam na gorącym oleju z obydwu stron. Podałam na liściach sałaty z ogóreczkami konserwowymi. Udekorowałam marchewką koperkiem i natką pietruszki.