Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaszankę z patelni pamiętam z dzieciństwa – jedno z ulubionych dań mojego taty :) Sama też lubię od czasu do czasu ją zjeść. Tylko zawsze jem na końcu, bo ja osobiście najbardziej gustuję w mocno wysmażonej. Zazwyczaj jest więc tak, że wszyscy przy stole jedzą swoje porcje, a moją kaszanka jeszcze się przypieka na patelni :)
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21676
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 223
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 291
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21676
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 223
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 291
Składniki
Na patelni podgrzewamy 2 łyżki oleju i podsmażamy na nim posiekaną drobno cebulę. Następnie wrzucamy pokrojoną w plastry kaszankę. Chwilę ją podgrzewamy i „dzióbiemy” ją na mniejsze kawałki. Lekko podsmażamy. Taką kaszankę najczęściej podajemy z kromką pełnoziarnistego chleba i pokrojonym kiszonym ogórkiem. Smacznego!!!