Do góry

Dania główne Przepis na:

Kaszotto jaglane, wegańskie, bezglutenowe

Kaszotto jaglane, wegańskie, bezglutenowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 54

Dodano:

Odsłon: 1197

Jeśli nie masz pojęcia jak przyrządzić w pyszny sposób kaszę jaglaną, ten przepis jest dla Ciebie.

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ugotuj kaszę jaglaną, cebulę pokrój w kostkę i zarumień na patelni z olejem rzepakowym. Po chwili dodaj czosnek i pokrojony seler naciowy - również podsmażyć. Zmniejszyć ogień i dodać kaszę jaglaną. Doprawić sosem sojowym, solą i pieprzem ziołowym. Gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń