Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nie powinno się nic marnować. Dlatego resztki można wykorzystać na przykład w ten sposób.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 541
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Składniki
Kiełbasę pokroić w plasterki, cebulę w półksiężyce i podsmażyć na patelki. Kiedy Cebula zmięknie dodać pokrojone w kostkę mini kolby kukurydzy (każdą na ok 3 części) Podsmażyć kilka minut i dolać ok 1/3 szklanki wody. Kiedy woda wyparuje a kukurydza będzie Miękka dodać pokrojone w plasterki parówki oraz pokrojoną z grubsza szynkę.
Podsmażyć chwilę dodać sos Boloński. Wymieszać i doprawić do smaku Używając Chili, sosu barbecue i Ketchupu. Podawać do makaronu, ryżu czy kaszy. Smacznego.