Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nie powinno się nic marnować. Dlatego resztki można wykorzystać na przykład w ten sposób.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231935
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231935
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5042
Składniki
Kiełbasę pokroić w plasterki, cebulę w półksiężyce i podsmażyć na patelki. Kiedy Cebula zmięknie dodać pokrojone w kostkę mini kolby kukurydzy (każdą na ok 3 części) Podsmażyć kilka minut i dolać ok 1/3 szklanki wody. Kiedy woda wyparuje a kukurydza będzie Miękka dodać pokrojone w plasterki parówki oraz pokrojoną z grubsza szynkę.
Podsmażyć chwilę dodać sos Boloński. Wymieszać i doprawić do smaku Używając Chili, sosu barbecue i Ketchupu. Podawać do makaronu, ryżu czy kaszy. Smacznego.