Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na pyszną potrawkę. Danie podaję z ryżem lub jako samodzielne danie z kromką chleba.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 142
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 198
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 306
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 142
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 198
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 306
Składniki
Kiełbasę pokrój w plasterki. Cebule pokrój w piórka. Zeszklij na tłuszczu.
Pieczarki pokrój w cienkie plasterki.
Ogórki pokrój w plasterki.
Pieczarki dołóż do cebuli. Poduś do czasu aż pieczarki zostaną pozbawione nadmiaru wody. Na drugiej patelni usmaż na rumiano kiełbasę. Morele i śliwki pokrój w cienkie paseczki. Do garnka włóż kiełbasę i warzywa. Dodaj bakalie. Dodaj koncentrat. Podlej wodą. Duś pod przykryciem przez kwadrans. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj na ciepło.