Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na pyszną potrawkę. Danie podaję z ryżem lub jako samodzielne danie z kromką chleba.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 335
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34132
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 159
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 335
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 208
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34132
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 159
Składniki
Kiełbasę pokrój w plasterki. Cebule pokrój w piórka. Zeszklij na tłuszczu.
Pieczarki pokrój w cienkie plasterki.
Ogórki pokrój w plasterki.
Pieczarki dołóż do cebuli. Poduś do czasu aż pieczarki zostaną pozbawione nadmiaru wody. Na drugiej patelni usmaż na rumiano kiełbasę. Morele i śliwki pokrój w cienkie paseczki. Do garnka włóż kiełbasę i warzywa. Dodaj bakalie. Dodaj koncentrat. Podlej wodą. Duś pod przykryciem przez kwadrans. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj na ciepło.