Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sycące, dobre z młodymi ziemniaczkami i surówką sezonową na kolacje dla dwojga:)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2753
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1279
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 80
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2753
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1279
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 80
Składniki
Boczek i cebulkę kroimy w kostkę i przesmażamy na niewielkiej ilości oleju.W międzyczasie obieramy jabłko i kroimy również w kostke a następnie na grubych oczkach tarki trzemy żółty ser.Boczek,cebulkę,jabłko i żółty ser mieszamy dodając sól,paprykę,bazylię i czosnek.Filety z kurczaka rozbijamy cieniutko a następnie nakładamy farsz i formujemy w kształcie "pączka".Nafaszerowane filety panierujemy(najpierw możemy w mąkę i w rozbite jajko a następnie w bułkę tartą)i smażymy w rozgrzanym oleju ok.15min.życzę smacznego i zaznaczam, że propozycja jest godna uwagi...