Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kieszonki drobiowe z natką i bazylią"
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15525
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15525
Składniki
Sposób przygotowania: 1.Filety opłucz, osusz. W każdym wytnij kieszeń. Mięso oprósz solą i pieprzem. Ser wkrusz do miseczki.
Cebulkę obierz, posiekaj. Szynkę potnij, razem z cebulką i ziołami domieszaj do sera. Przypraw solą, pieprzem, ostrą i słodką papryką. Do kieszonek nałóż farsz. Otwory zepnij.
Na patelni rozgrzej olej. Usmaż na nim filety z obu stron. Podawaj np. ze szpinakiem i młodymi ziemniakami.Źródło: Tina