Do góry

Dania główne Przepis na:

Kieszonki drobiowe z rukolą, fetą i orzechem włoskim.

Kieszonki drobiowe z rukolą, fetą i orzechem włoskim.

Autor:

Przepisów i artykułów: 65 Ocena: 330

Dodano:

Odsłon: 167

Filety drobiowe są bardzo popularne w naszej kuchni, najczęściej w wersji kotletów. Ale czy filet drobiowy musi być nudy i zawsze taki sam? Moja kolejna propozycja to kieszonki drobiowe, w których wybór farszu ogranicza Twoja wyobraźnia.
Reklama
Reklama
Kieszonki drobiowe z rukolą, fetą i orzechem włoskim.

Przygotowanie

  1. Podczas przygotowania tego dania potrzebujemy zgrać w czasie niektóre czynności, jednak uważam, że to łatwy i szybki sposób na obiad

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń