Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kotlety ze schabu z wyjątkowym warzywnym farszem, idealna propozycja na niedzielny lub świąteczny obiad.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 186
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 584
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 299
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 186
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 584
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 299
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Szczypiorek drobno siekamy, przekładamy do naczynia. 3. Dodajemy drobno pokrojona paprykę, czosnek oraz starty na dużych oczach ser i majonez.
4. Dokładnie mieszamy i nakładamy po łyżce farszu na każdy kawałek mięsa.
5. Zawijamy dokładnie mięso, żeby nie wypadł nam farsz.
6. Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej. 7. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
8. Kotlety gotowe. 9. Smacznego.