Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuję wybornie.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10107
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2733
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1856
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 716
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3950
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10107
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2733
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1856
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 716
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3950
Składniki
Przygotowanie: Mięso przełożyć do miski, dodać zmiażdżony czosnek, bułkę tartą, namoczoną i odciśniętą bułkę, bułkę tartą, wbić jajka, doprawić do smaku. Dokładnie wyrobić masę mięsną i przełożyć połowę masy mięsnej do podłużnego naczynia żaroodpornego posmarowanego lekko olejem. Ułożyć polędwicę i przykryć pozostałą częścią masy mięsnej, posypać kminkiem i nakryć folią aluminiową, wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec około 1 ½ godziny. Pod koniec pieczenia zdjąć folię i zarumienić od góry.