Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonały jako danie główne lub do kanapek
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4034
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11112
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6367
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5415
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13345
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5107
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4034
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11112
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6367
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5415
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13345
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5107
Składniki
dwa jajka gotujemy na twardo
mięso mielone mieszamy z jednym surowym jajkiem, posiekaną w grubą kostkę cebulą i przyprawami
do takiej masy dodajemy powoli bułkę tartą żeby zagęścić
mięso dzielimy na dwie równe części
ugotowane jajka otaczamy mięsem mielonym
gotowe kule układamy na folii aluminiowej którą zawijamy luźno wokoło klopsa
klopsy wkładamy na 30 minut do piekarnika ustawionego na 200 ''''C
na ostatnie 5 minut pieczenia rozrywamy folię żeby klops się przypiekł z góry
smacznego