Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uformowałam maleńki klopsiki, wielkości śliwek, z myślą o innym daniu, które podam jako następne. Ale ten przepis może służyć jako samodzielna podstawa do obiadu lub do innych potraw:)
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 993
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 69
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1129
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 183
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 993
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 69
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1129
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 183
Składniki
Procedura jest prosta i banalna jak przy robieniu kotletów mielonych. Mięso (jeśli kupujemy w całości - to mielimy), jeśli kupiliśmy mielone, to wrzucamy do miski i mieszamy ze wszystkimi składnikami.
Kotlety te różnią się od zwyczajnego mielonego bardzo dużą ilością zielonej pietruszki i czosnku. Są naprawdę wyjątkowe w smaku.