Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uformowałam maleńki klopsiki, wielkości śliwek, z myślą o innym daniu, które podam jako następne. Ale ten przepis może służyć jako samodzielna podstawa do obiadu lub do innych potraw:)
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13300
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 517
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9905
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13300
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 517
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9905
Składniki
Procedura jest prosta i banalna jak przy robieniu kotletów mielonych. Mięso (jeśli kupujemy w całości - to mielimy), jeśli kupiliśmy mielone, to wrzucamy do miski i mieszamy ze wszystkimi składnikami.
Kotlety te różnią się od zwyczajnego mielonego bardzo dużą ilością zielonej pietruszki i czosnku. Są naprawdę wyjątkowe w smaku.