Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uformowałam maleńki klopsiki, wielkości śliwek, z myślą o innym daniu, które podam jako następne. Ale ten przepis może służyć jako samodzielna podstawa do obiadu lub do innych potraw:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414149
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2245
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414149
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2245
Składniki
Procedura jest prosta i banalna jak przy robieniu kotletów mielonych. Mięso (jeśli kupujemy w całości - to mielimy), jeśli kupiliśmy mielone, to wrzucamy do miski i mieszamy ze wszystkimi składnikami.
Kotlety te różnią się od zwyczajnego mielonego bardzo dużą ilością zielonej pietruszki i czosnku. Są naprawdę wyjątkowe w smaku.