Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny szybki obiadek.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Bułkę zalać mlekiem i pozostawić do nasiąknięcia. Dodać mięso, czosnek, cebulkę drobno pokrojoną, bazylię posiekaną. Jeśli nie macie świeżej można użyć suszonej, sól, pieprz, parmezan. Całość dobrze połączyć. Z masy uformować okrągłe klopsiki.