Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe klopsy w środku z brokułem i serem. Delikatny smak ,połączony z aromatem koperku. Świetne danie nie tylko na obiad .
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15336
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 243
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15336
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 243
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 717
Składniki
Pierś kroję w bardzo drobną kostkę , wkadam do miski. Koperek drobno kroję dodaję do piersi Wszystko doprawiam , dodaję jajka i bułkę tartą , wszystko dokładnie mieszam.
Brokuł dzielę na drobne różyczki i gotuję 10 minut. Odcedzam. Ser kroję w kostkę. Mięso wyrabiam na klopsy , w środek wkładam po kawałku brokuła i sera , obtaczam w bułce tartej . Smażę na gorącym , głębokim oleju .