Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe klopsy w środku z brokułem i serem. Delikatny smak ,połączony z aromatem koperku. Świetne danie nie tylko na obiad .
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 989
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13584
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 989
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13584
Składniki
Pierś kroję w bardzo drobną kostkę , wkadam do miski. Koperek drobno kroję dodaję do piersi Wszystko doprawiam , dodaję jajka i bułkę tartą , wszystko dokładnie mieszam.
Brokuł dzielę na drobne różyczki i gotuję 10 minut. Odcedzam. Ser kroję w kostkę. Mięso wyrabiam na klopsy , w środek wkładam po kawałku brokuła i sera , obtaczam w bułce tartej . Smażę na gorącym , głębokim oleju .