Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe klopsy w środku z brokułem i serem. Delikatny smak ,połączony z aromatem koperku. Świetne danie nie tylko na obiad .
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1305
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36663
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3770
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 553
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2963
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1305
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36663
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3770
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 553
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2963
Składniki
Pierś kroję w bardzo drobną kostkę , wkadam do miski. Koperek drobno kroję dodaję do piersi Wszystko doprawiam , dodaję jajka i bułkę tartą , wszystko dokładnie mieszam.
Brokuł dzielę na drobne różyczki i gotuję 10 minut. Odcedzam. Ser kroję w kostkę. Mięso wyrabiam na klopsy , w środek wkładam po kawałku brokuła i sera , obtaczam w bułce tartej . Smażę na gorącym , głębokim oleju .