Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe klopsy w środku z brokułem i serem. Delikatny smak ,połączony z aromatem koperku. Świetne danie nie tylko na obiad .
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1950
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17905
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1940
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1950
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17905
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1940
Składniki
Pierś kroję w bardzo drobną kostkę , wkadam do miski. Koperek drobno kroję dodaję do piersi Wszystko doprawiam , dodaję jajka i bułkę tartą , wszystko dokładnie mieszam.
Brokuł dzielę na drobne różyczki i gotuję 10 minut. Odcedzam. Ser kroję w kostkę. Mięso wyrabiam na klopsy , w środek wkładam po kawałku brokuła i sera , obtaczam w bułce tartej . Smażę na gorącym , głębokim oleju .