Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne klopsiki w pysznym koperkowym sosie.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1090
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 769
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1202
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 269
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1090
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 769
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1202
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 269
Składniki
Mięso wymieszać z jajkiem,czosnkiem rozgniecionym,namoczoną bułką,przyprawić solą i pieprzem,wymieszać.Zrobić kulki z mięsa i obtoczyć w mące.
Podgrzać olej na patelni i podsmażyć kulki mięsne z każdej strony.Podgrzać w garnku wrzącą wodę,taką ilość,żeby przykryła klopsiki.Wrzucić do gotującej wody kulki,pogotować ok.10 minut.Mąkę wymieszać z wodą i wlać do garnka,wymieszać i pogotować chwilę.Dodać sól,pieprz i koperek.