Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam kurzą wątróbkę
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1784
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 468
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21942
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1784
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 468
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21942
Składniki
Wszystkie składniki dodać do miski i energicznym ruchem wymieszać łyżką. Kłaść na gotującą się wodę, od wypłynięcia na wierzch gotować na wolnym ogniu jeszcze 5 minut. Podawać kto z czym lubi my mieliśmy z wątróbką drobiową.
Na patelnię dodać masło, roztopić następnie dodać cebulę pokrojoną w piórka, podsmażyć na lekko brązowo. Jak już cebula jest gotowa dodać wątróbkę i smażyć do czasu aż nie będzie krwi, na koniec posolić i dodać pieprz cytrynowy.