Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś podam państwu przepis na szybkie danie obiadowe gotowe w niespełna dwadzieścia minut
Do garnka wlać wodę nie soląc jej zagotować zdjąć z ognia i przełożyć do niej całą wątróbkę mieszając zaparzyć przez minutę do dwóch minut, przelać na durszlak aby ociekła z wody
Do miski wsypać mąkę i sól oraz wlać wodę i wszystko wymieszać do połączenia się składników
Na patelnię dodać smalec lub olej rozgrzać a następnie dodać cebulę pokrojona dowolnie lekko ją podsmażając, po podsmażeniu przełożyć wątróbkę i na małym ogniu smażyć przez 3 - 4 minuty na koniec posolić lub wsypać przyprawę uniwersalną według smaku
Na gotującą się wodę wkładać niewielkie kawałki ciasta nabierając je łyżką i od czasu wypłynięcia gotować na wolnym ogniu przez dwie minuty
mięciutkie kluseczki doskonałe do schabu po francusku albo wystarczy polać ś...
Odsłon: 6884
Przygotowałam dziś szybki obiadek a mianowicie kluski ziemniaczane z gotowany...
Odsłon: 9104
Tarty seler do słoików dodatek dom zup i sałatek zapraszam po przepis
Odsłon: 60
To ciasto nazywajcie jak chcecie ja nazwałem super ciasto i jest ono z tych t...
Odsłon: 103
Pyszna warzywna sałatka na zimę zapraszam po przepis
Odsłon: 96
Super przekąska i dla dorosłych i dzieci. Wystarczy niewiele czasu, żeby przy...
Odsłon: 205
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 205
Tarty seler do słoików dodatek dom zup i sałatek zapraszam po przepis
Odsłon: 60
To ciasto nazywajcie jak chcecie ja nazwałem super ciasto i jest ono z tych t...
Odsłon: 103
Pyszna warzywna sałatka na zimę zapraszam po przepis
Odsłon: 96
Super przekąska i dla dorosłych i dzieci. Wystarczy niewiele czasu, żeby przy...
Odsłon: 205
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 205
Składniki
Do garnka wlać wodę nie soląc jej zagotować zdjąć z ognia i przełożyć do niej całą wątróbkę mieszając zaparzyć przez minutę do dwóch minut, przelać na durszlak aby ociekła z wody
Do miski wsypać mąkę i sól oraz wlać wodę i wszystko wymieszać do połączenia się składników
Na patelnię dodać smalec lub olej rozgrzać a następnie dodać cebulę pokrojona dowolnie lekko ją podsmażając, po podsmażeniu przełożyć wątróbkę i na małym ogniu smażyć przez 3 - 4 minuty na koniec posolić lub wsypać przyprawę uniwersalną według smaku
Na gotującą się wodę wkładać niewielkie kawałki ciasta nabierając je łyżką i od czasu wypłynięcia gotować na wolnym ogniu przez dwie minuty
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Dania główne
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Dania główne
Gulasz z dzika z antonówkami
Dania główne
Kurczak z pomidorkami koktajlowymi
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 259
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Moje pierogi warzywno - grzybowe przygotowałam na spotkanie z przyjaciółmi Pi...
Odsłon: 159