Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 44
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2832
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 73
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 44
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 2832
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 73
Składniki
ziemniaki obrac,ugotowac w lekko osolonej wodzie,gdy bedą juz miekkie potłuc i zostawic do ostygniecia.W tym czasie obrac cebulke i drobno posiekac,nastepnie delikatnie podsmażyc ja najlepiej z dodatkiem skwarek.Gdy ziemniaki beda juz letnie ,mieszamy je z niewielka iloscia maki ziemniaczanej oraz vegety i zagniatamy ciasto.Z ciasta formujemy niewielkie kuleczki ktore wrzucamy do gotujacej sie wody,po ugotowaniu wyciagamy i polewamy cebulka.Smacznego Robiac kluski ślaskie nie dodaje jajka poniewaz od niego ciasto twardnieje a caly urok klusek polega na tym aby byly puszyste i gwarantuje ze sie nie rozpadna.