Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kociołek cygański"
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 277
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22530
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 267
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 277
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22530
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 267
Składniki
Mięso pokrój w grubą kostkę. Posyp solą, pieprzem i oprósz papryką. W rondlu rozgrzej olej, obsmaż pokrojony w kostkę boczek, włóż mięso i usmaż na złoty kolor. Następnie dodaj pokrojony w plasterki czosnek, paprykę i drobno posiekaną cebulę. Całość smaż 10 minut, zalej bulionem i czerwonym winem.
Dodaj przyprawy, przecier pomidorowy, ostry keczup i sok pomidorowy. Wymieszaj i gotuj na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Wrzuć fasolę i kukurydzę. Gotuj jeszcze 15 minut.Źródło: Na żywo