Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kociołek cygański"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 118
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5103
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32716
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 361
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 327
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 118
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5103
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32716
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 361
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 284
Składniki
Mięso pokrój w grubą kostkę. Posyp solą, pieprzem i oprósz papryką. W rondlu rozgrzej olej, obsmaż pokrojony w kostkę boczek, włóż mięso i usmaż na złoty kolor. Następnie dodaj pokrojony w plasterki czosnek, paprykę i drobno posiekaną cebulę. Całość smaż 10 minut, zalej bulionem i czerwonym winem.
Dodaj przyprawy, przecier pomidorowy, ostry keczup i sok pomidorowy. Wymieszaj i gotuj na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Wrzuć fasolę i kukurydzę. Gotuj jeszcze 15 minut.Źródło: Na żywo