Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4491
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1514
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 446
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4491
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1514
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 446
Składniki
Do mięsa dodałam przyprawy, posiekaną zieleninę, startą cebulę i czosnek, jajo i dwie łyżki bułki. Wyrobiłam i na chwile odstawiłam do lodówki do stężenia. Użycie przypraw do jagnięciny, czy też wołowiny powoduje, ze indyk smakuje podobnie.
Uformowałam kofty na laskach cynamonu. Położyłam na grillu i zrumieniłam mocno z każdej strony.
Smacznego :)