Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 519
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 290
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1488
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 519
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 290
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1488
Składniki
Do mięsa dodałam przyprawy, posiekaną zieleninę, startą cebulę i czosnek, jajo i dwie łyżki bułki. Wyrobiłam i na chwile odstawiłam do lodówki do stężenia. Użycie przypraw do jagnięciny, czy też wołowiny powoduje, ze indyk smakuje podobnie.
Uformowałam kofty na laskach cynamonu. Położyłam na grillu i zrumieniłam mocno z każdej strony.
Smacznego :)