Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 949
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5361
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 230
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 829
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 949
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 157
Składniki
Do mięsa dodałam przyprawy, posiekaną zieleninę, startą cebulę i czosnek, jajo i dwie łyżki bułki. Wyrobiłam i na chwile odstawiłam do lodówki do stężenia. Użycie przypraw do jagnięciny, czy też wołowiny powoduje, ze indyk smakuje podobnie.
Uformowałam kofty na laskach cynamonu. Położyłam na grillu i zrumieniłam mocno z każdej strony.
Smacznego :)