Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 24
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 135
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 190
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 366
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 24
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 135
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 190
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 366
Składniki
Do mięsa dodałam przyprawy, posiekaną zieleninę, startą cebulę i czosnek, jajo i dwie łyżki bułki. Wyrobiłam i na chwile odstawiłam do lodówki do stężenia. Użycie przypraw do jagnięciny, czy też wołowiny powoduje, ze indyk smakuje podobnie.
Uformowałam kofty na laskach cynamonu. Położyłam na grillu i zrumieniłam mocno z każdej strony.
Smacznego :)