Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, a smaczne, syte i zaskakująco delikatne dzięki mascarpone.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31007
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3678
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5432
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31007
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3678
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5432
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Na patelnię dajemy odrobinę oliwy, na to czosnek i imbir, chwilę mieszamy aż uwolni się aromat czosnku, następnie dodajemy warzywa, gałkę muszkatową, pieprz Cayenne, i sos sojowy, dokładnie mieszamy. Gdy warzywa są już miękkie dodajemy serek mascarpone chwile razem dusimy cały czas mieszając, na koniec dodajemy odcedzony makaron i mieszamy wszystko razem, jeżeli trzeba doprawiamy solą.