Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 50
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 50
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Składniki
Marchew, kalafior i pieczarki umyć. Marchewkę i kalafior rozdrobnić, gotować ok. 15 min we wrzącej wodzie. Cebulę pokroić na talarki, podsmażyć. Dodać pokrojone pieczarki. Pod koniec smażenia dodać rosołek, ziele, listek, ugotowaną marchew i kalafior. Wymieszać, dodać śmietanę, posypać solą i pieprzem. W kilku litrach wody ugotować makaron. Wyłożyć na talerze, dodać sos z warzywami.