Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 326
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 49
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 266
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 781
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 87
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 326
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 49
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 266
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 781
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 87
Składniki
Gotujemy makaron.
Na oliwie podsmażamy 2 ząbki czosnku.
Na patelnie wrzucamy tuńczyka- po wcześniejszym odlaniu oleju i wlewamy przecier pomidorowy, solimy, pieprzymy i dodajemy bazylię.
Odlewamy makaron, polewamy sosem z patelni i posypujemy parmezanem.