Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszne kolorowe szaszłyki z karkówki wieprzowej to klasyk, który koniecznie musi pojawić się podczas grillowania.
długie wykałaczki do szaszłyków, grill
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113032
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 400
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 732
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 557
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113032
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 400
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 732
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 557
Składniki
Warzywa myjemy papryki kroimy w kostkę, a cebulę w plastry. Karkówkę kroimy w kostkę.
W misce mieszamy Harissę z olejem, solą i pieprzem. W mieszance marynujemy mięso minimum 30 minut.
Na długie wykałaczki nadziewamy kawałki papryki cebuli i mięso. Grillujemy kilka minut z każdej strony.
Szaszłyki podajemy z sosem jogurtowo-ziołowym.