Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kolorowe wrapy"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 986
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 986
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Składniki
Pierś kurczaka umyj, wytrzyj papierem kuchennym, po czym potnij w paski. Posyp odrobiną soli oraz pieprzu i polej oliwą z oliwek. Ułóż mięso na tacce i upiecz na grillu.
W tym czasie potnij w plastry umyte warzywa.
Gdy kurczak będzie prawie gotowy, dołóż na grill tortille. Podgrzewaj około minuty z każdej strony. Następnie połóż na nich sałatę, kawałki warzyw i kurczaka. Polej wierzch musztardą wymieszaną z majonezem.
Zwiń placki dość ciasno i podawaj.
Czas: 30 min. 1 porcja = 350 kcal.Źródło: Kurier TV