Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 235 Ocena: 7284
Dodano: 08.07.2011
Odsłon: 29842
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Zmieliłam 3 płaty mintaja, 3/4 wędzonej makreli i 1 dużą cebulę. Do tego dodałam garść posiekanego koperku, 3 łyżki otrąb owsianych, jajko, pieprz i przyprawę do ryb do smaku. Formowałam kotlety, obtoczyłam w bułce tartej i smażyłam ok 7 minut przewracając na patelni.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

anulka12 15 kwietnia 2014Zgłoś do usunięcia
No cóż, mąż nazwał kotleciki baaardzo zdrowymi. Polałam je sosem czosnkowym na bazie jogurtu naturalnego i zjadł wówczas ze smakiem. Spróbuję zrobić z innej rybki, bo mintaj nie przypadł nam do gustu. Ale sam pomysł zasługuje na punkcik.0 Kto głosował? | Odpowiedz

jowita 13 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
a ja zamiast otrąb dodaję ugotowane i zmielone ziemniaki a do tego dużo posiekanej zielonej natki pietruszki i też jest wyśmienite.0 Kto głosował? | Odpowiedz

nelika 09 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Jutro z pewnością je zrobię.Wygadają PRZEPYSZNIE :-)))8 Kto głosował? | Odpowiedz

aktorod 09 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam takie zdrowe jedzonko. Do ulubionych wędruje!8 Kto głosował? | Odpowiedz

Kurka_domowa 08 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Smaczne musza byc te kotleciki. Podoba mi się dodatek wędzonej rybki. Do ulubionych wędruje :)8 Kto głosował? | Odpowiedz

jagienkaaa 08 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Swietne,rumiane i wzrosniete!SUPER!8 Kto głosował? | Odpowiedz