Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna wersja klopsików.Smaczne,zdrowe i bardzo szybko znkają.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4543
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1615
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4543
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1615
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 488
Składniki
Mięso doprawam,dodaję pokrojoną cebulę , jajko i bułkę tartą. Dobrze mieszam i odstawiam.
W garnek wlewam pomidory z puszki i blęduję.Dolewam ok. 0/5 szkl. wody , dodaję kostkę rosołową , przecier pomdorowy i gotuję na wonym ogniu.
Z mielonego formuję małe klopsiki , obtaczam w bułce tartej i smażę.
W kubku mieszam mąkę ze śmietaną . Do kubka dodaję trochę sosu ,mieszam , a następnie wlewam do garnka.Mieszam ok. minuty aż sos się zagotuję. Usmażone klopsiki wkładam do garnka z sosem. Posypuję koperkiem.