Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kopytka dyniowe"
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 209
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 28
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 692
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 209
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 28
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 692
Składniki
Dynię i ziemniaki ułóż w brytfannie i wstaw do nagrzanego piekarnika. Piecz w temp. 180°C, aż warzywa będą miękkie. Odłóż do wystudzenia. Przełóż do misy, dodaj jajko, mąkę i zagnieć gładkie ciasto.
Następnie dopraw solą, pieprzem i uformuj z ciasta wałki. Pokrój je i lekko spłaszcz widelcem.
Gotuj w osolonym wrzątku kilka minut, do czasu, aż wypłyną na powierzchnię. Podawaj z dowolnym sosem.Źródło: Na żywo