Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) wg Tomasza Jakubiaka
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 49
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 232
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 49
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 232
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Brokuł podzieliłem na różyczki ,resztę warzyw pokroiłem w większe kawałki. Na rozgrzany olej wrzuciłem rozdrobniony imbir i pokrojonego w paski kurczaka. Dodałem jarzyny i dalej smażyłem razem z mięsem. Kopytka zagotowałem ,przelałem zimną wodą i dodałem do kurczaka i warzyw. Doprawiłem pieprzem ,sosem sojowym i sosem ostrygowym. Dolałem ½ szklanki wody wymieszanej z mąką kukurydzianą. Posypałem orzeszkami uprażonymi na suchej patelni.