Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5626
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27955
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 68
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5626
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27955
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 68
Składniki
Ziemniaki ugotować.Ostudzić.Zmielić.Razem z mąką i jajkami wyrobić.Zrobić kopytka(wszyscy wiemy jak więc nie podaje).Ugotować.
Do naczynia żaroodpornego dodać troszke masła.Wrzucic ugotowane kopytka,dodać cukier i mak.Podsmażyć troszke.Gotowe.
Nie podaje proporcji na ziemniaki bo robie zawsze na oko.
Na Św.Bożego Narodzenia robie z tego paluszki zamiast kopytek.
Smacznego.