Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie, proste i smaczne danie obiadowe.
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 133
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3214
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 133
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3214
Składniki
Bułkę tartą mieszamy z serem i przyprawami. Mięso kroimy w kostkę, obtaczamy w roztrzepanym jajku i gotowej mieszance. Dno blaszki wykładamy papierem do pieczenia, smarujemy olejem i układamy opanierowane kostki mięsne.
Pieczemy w piekarniku około 25-30 minut w temp. 180 stopni.
Podajemy z dowolnymi dodatkami. Ja podałam z ryżem i sałatką ze szpinaku, suszonych pomidorów i serem feta.