Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 75
Składniki
piersi umyć pokroić w kostkę(1-1,5cm)wrzucić do miski.paprykę oczyść pokroić w drobną kostkę podsmażyć na niewielkiej ilości oleju przestudzić dodać do piersi.pieczarki pokroić w półplasterki również podsmażyć na oleju przestudzić dodać do piersi i papryki,wbić jajko,dodać mąkę przyprawić pieprzem i vegetą.smażyć jak placki ziemniaczane(kłaść niewielkie porcje łyżką na olej)z obu stron.smacznego;)