Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotleciki palce lizać!
Delikatne i kruche mięso, można spożywać zarówno na ciepło jak i na zimno.
Odsłon: 4141
Pierś z kurczaka z bardzo włoskimi produktami smakuje naprawdę wyjątkowo! Pol...
Odsłon: 3764
Drobiowa pierś w domowym wykonaniu, jest to bardzo prosty przepis. Polecam g...
Odsłon: 749
Składniki
piersi umyć pokroić w kostkę(1-1,5cm)wrzucić do miski.paprykę oczyść pokroić w drobną kostkę podsmażyć na niewielkiej ilości oleju przestudzić dodać do piersi.pieczarki pokroić w półplasterki również podsmażyć na oleju przestudzić dodać do piersi i papryki,wbić jajko,dodać mąkę przyprawić pieprzem i vegetą.smażyć jak placki ziemniaczane(kłaść niewielkie porcje łyżką na olej)z obu stron.smacznego;)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Dania główne
Paluszki rybne, ziemniaki i surówka.
Dania główne
Młoda kapusta z pomidorami i kiełbasą
Dania główne
Makaron tortellini z mięsem mielonym i serem
Ziemniaczki zapiekane z bryndzą
Nasz ostatni wypad w góry przyniósł nie tylko piękne widoki i opaleniznę ale...
Odsłon: 15
Paluszki rybne, ziemniaki i surówka.
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 55