Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne kotleciki wołowe, idealne jako przystawka albo danie główne.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 21
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 786
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2091
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4089
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 21
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 786
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2091
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4089
Składniki
Mięso przełożyć do miski, dodać czosnek, kolendrę, natkę, wszystkie przyprawy i dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki na kilka godzin.
W międzyczasie namoczyć patyczki do szaszłyków. Rozpalić grill. Z mięsa formować kotleciki wielkości małych pulpetów i lekko je zgnieść.
Grillować po 3-4 min z każdej strony.