Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne kotleciki drobiowe z warzywami, które w ciągu 30 minut mamy gotowe.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 528
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 528
Składniki
1. Mięso kroimy bardzo drobniutko, solimy i wbijamy jajko. 2. Z papryki usuwamy nasiona i kroimy w drobną kostkę. 3. Ogórki również kroimy drobno. 4. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach. 5. Doprawiamy papryką oraz wsypujemy mąki. 6. Dokładamy majonez i wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
7. Robimy kotleciki, panierujemy w bułce tartej. 8. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.