Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste w przygotowaniu, ze składników, które pozostały w lodówce.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5262
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 830
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11680
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5046
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1289
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5262
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 830
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11680
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5046
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1289
Składniki
Do makaronu dodajemy rozdrobnione mięso z rosołu, pokrojoną w drobną kostkę cebulę i paprykę, wbijamy jajka, dodajemy bułkę tartą, mąkę ziemniaczaną, majonez, przyprawiamy i dokładnie mieszamy. Formujemy nieduże kotleciki, które obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron na patelni z rozgrzanym olejem na złoty kolor. Podajemy z ulubionym sosem.