Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe kotlety na obiad.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 153
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 300
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
Wykonanie: Ugotować groch dzień wcześniej, namoczyć przez noc. Wraz z mięsem zemleć w maszynce. Dodać jajo , ½ szklanki tartej bułki, sól, pieprz , czosnek i majeranek.
Z przygotowanej masy formować owalne kotlety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć z obu stron na oleju na zloty kolor.