Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe kotlety na obiad.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4473
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5909
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12703
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4473
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5909
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12703
Składniki
Wykonanie: Ugotować groch dzień wcześniej, namoczyć przez noc. Wraz z mięsem zemleć w maszynce. Dodać jajo , ½ szklanki tartej bułki, sól, pieprz , czosnek i majeranek.
Z przygotowanej masy formować owalne kotlety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć z obu stron na oleju na zloty kolor.