Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne ,dobre dla wszystkich także dla tych co nie przepadają za rybami.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1187
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13256
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1187
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13256
Składniki
Filety rybne drobno pokroić,doprawić solą pieprzem i sokiem z cytryny.Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do ryby.Dodać jajka i wymieszać.Uformować kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na złoty kolor.
Można dodać do środka natkę pietruszki lub koperek