Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz jeszcze pomysłu na jutrzejszy obiad? Przychodzę z pomocą! Te kotleciki przygotuje bardzo szybko i gwarantuje, że będą wszystkim smakować i poproszą o dokładkę! Więcej pysznych i szybkich pomysłów na obiady oraz desery znajdziesz na Instagramie oraz na kanale YouTube @smacznie_na_talerzu . Zapraszamy!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Składniki
Fileta umyj, osusz i oczyść z błonek. Pokrój na małe kawałki.
Paprykę czerwoną i cebulę pokrój w drobną kostkę. Natkę pietruszki poszatkuj.
Pokrojone mięso, paprykę, natkę pietruszki, obie mąki, sól, pieprz, mleko, majonez oraz jajko wymieszaj do uzyskania jednolitej masy.
Na rozgrzanym oleju kładź po jednej, dużej łyżce masy. Smaż na średniej mocy palnika na złoty kolor z obu stron.
Po usmażeniu połóż kotlety na ręczniki papierowe w celu odsączenia z tłuszczu. Smacznego !