Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz jeszcze pomysłu na jutrzejszy obiad? Przychodzę z pomocą! Te kotleciki przygotuje bardzo szybko i gwarantuje, że będą wszystkim smakować i poproszą o dokładkę! Więcej pysznych i szybkich pomysłów na obiady oraz desery znajdziesz na Instagramie oraz na kanale YouTube @smacznie_na_talerzu . Zapraszamy!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 309
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2501
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 309
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2501
Składniki
Fileta umyj, osusz i oczyść z błonek. Pokrój na małe kawałki.
Paprykę czerwoną i cebulę pokrój w drobną kostkę. Natkę pietruszki poszatkuj.
Pokrojone mięso, paprykę, natkę pietruszki, obie mąki, sól, pieprz, mleko, majonez oraz jajko wymieszaj do uzyskania jednolitej masy.
Na rozgrzanym oleju kładź po jednej, dużej łyżce masy. Smaż na średniej mocy palnika na złoty kolor z obu stron.
Po usmażeniu połóż kotlety na ręczniki papierowe w celu odsączenia z tłuszczu. Smacznego !