Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te kotleciki są tam samo szybkie w wykonaniu jak i smaczne:). Sos śmietanowy sprawdza się w połączeniu praktycznie z każdymi warzywami, zgrał się także z brokułem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Składniki
Filety kroimy na części, rozbijamy tłuczkiem, doprawiamy do smaku solą, pieprzem, czosnkiem i papryką. Podsmażamy na rozgrzanym oleju do zarumienienia.
Brokuł dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonej wodzie przez około 10 minut.
Do filetów wlewamy śmietanę, dodajemy musztardę, doprawiamy do smaku. Dodajemy ugotowane brokuły. Gotujemy aż sos zgęstnieje.