Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miła odmiana od klopsików z mielonego ;)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1060
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 560
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1060
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 560
Składniki
Cebulę obrac i pokroić w kostkę,wrzucić na patelnię z rozgrzanym olejem i smażyć,gdy zmięknie dodać starte na warzywnej tarce pieczarki,doprawić solą i pieprzem i dusić,aż całkowicie odparuje woda
Wystudzić,dodać starty ser,jajko,gałkę muszkatołową i bułkę tartą,dokładnie wymieszać.
Uformować kotleciki,obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na brązowy kolor.
SMACZNEGO :)