Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miła odmiana od klopsików z mielonego ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2541
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2541
Składniki
Cebulę obrac i pokroić w kostkę,wrzucić na patelnię z rozgrzanym olejem i smażyć,gdy zmięknie dodać starte na warzywnej tarce pieczarki,doprawić solą i pieprzem i dusić,aż całkowicie odparuje woda
Wystudzić,dodać starty ser,jajko,gałkę muszkatołową i bułkę tartą,dokładnie wymieszać.
Uformować kotleciki,obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na brązowy kolor.
SMACZNEGO :)