Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad polecają się kotleciki z wątróbki drobiowej lubicie ? jedliście ?
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 474
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 68
Polecam.
Odsłon: 577
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 853
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 256
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 474
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 68
Polecam.
Odsłon: 577
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 853
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 256
Składniki
Wątróbkę dokładnie opłukać i przełożyć na durszlak aby ociekła z wody, następnie pokroić w kostkę
Do wątróbki dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę oraz resztę składników i wymieszać do połączenia się składników
Z przygotowanej wątróbki układać na rozgrzanym oleju placuszki i smażyć je na średnim ogniu z obu stron na rumiany kolor, układać na talerzu z ręcznikiem papierowym
Gdy mamy już po smażone kotlety wtedy przygotować surówkę z kapusty czyli marchew zetrzeć na drobnej jarzynówce, kapustę poszatkować posolić i uciskać aby zmiękła dodać pieprz oraz śmietanę i wymieszać