Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad polecają się kotleciki z wątróbki drobiowej lubicie ? jedliście ?
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 81
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 214
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 97
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 159
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 81
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 214
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 97
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 159
Składniki
Wątróbkę dokładnie opłukać i przełożyć na durszlak aby ociekła z wody, następnie pokroić w kostkę
Do wątróbki dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę oraz resztę składników i wymieszać do połączenia się składników
Z przygotowanej wątróbki układać na rozgrzanym oleju placuszki i smażyć je na średnim ogniu z obu stron na rumiany kolor, układać na talerzu z ręcznikiem papierowym
Gdy mamy już po smażone kotlety wtedy przygotować surówkę z kapusty czyli marchew zetrzeć na drobnej jarzynówce, kapustę poszatkować posolić i uciskać aby zmiękła dodać pieprz oraz śmietanę i wymieszać