Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki wyszły bardzo smaczne i delikatne.Bardzo polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12835
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4582
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5991
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12835
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4582
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Mięso obrać z nóżek i drobno pokroić. Jajka,natkę,paprykę,ser żółty drobno pokroić i wrzucić do miski z mięsem. Dodać podsmażoną pokrojoną w kostkę cebulkę,wyciśniętą bułkę ,bułkę tartą , 2 jajka surowe, oraz przyprawy. Wyrobić masę.Formować kotleciki,obtoczyć w tartej bułce i smażyć z obu stron.
Smacznego życzę!