Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki wyszły bardzo smaczne i delikatne.Bardzo polecam:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1573
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 901
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1573
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 901
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Mięso obrać z nóżek i drobno pokroić. Jajka,natkę,paprykę,ser żółty drobno pokroić i wrzucić do miski z mięsem. Dodać podsmażoną pokrojoną w kostkę cebulkę,wyciśniętą bułkę ,bułkę tartą , 2 jajka surowe, oraz przyprawy. Wyrobić masę.Formować kotleciki,obtoczyć w tartej bułce i smażyć z obu stron.
Smacznego życzę!