Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kotleciki żurawinowe"
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5647
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5647
Składniki
Panierka: płatki i orzechy włoskie zblenduj na dość drobną kaszkę. Wsyp sezam i sól albo szczyptę Kucharka, wymieszaj.
Cebulę i czosnek obierz, posiekaj, zeszklij na tłuszczu. Bułkę tartą zalej mlekiem, dodaj mięso, żurawinę, starty na tarce ser żółty, jajka, cebulę z czosnkiem, sól, pieprz i czosnek granulowany, wyrób.
Z masy uformuj kotlety, obtocz w panierce. Smaż na tłuszczu, aż się zrumienią.
Czas przygotowania 55 min, ilość porcji 10, cena za porcję 1,70 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie