Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1493
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 610
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1493
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 610
Składniki
Na patelni rozgrzewamy łyżkę masła klarowanego i smażymy na niej cebulkę posiekaną w drobną kostkę,oraz pieczarki starte na tarce ,studzimy.Do wystudzonej masy scieramy ser,mieszamy,doprawiamy wegetą. Pierś podwójną rozdzielamy robimy w nich kieszonki,napełniamy farszem,spinamy wykałaczkami,solimy,pieprzymy. Panierujemy w jajku i bułce,smażymy na średnim ogniu pod przykryciem z obu stron.Podajemy z ziemniakami i np.z młodą kapustą.Smacznego:)