Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
Na patelni rozgrzewamy łyżkę masła klarowanego i smażymy na niej cebulkę posiekaną w drobną kostkę,oraz pieczarki starte na tarce ,studzimy.Do wystudzonej masy scieramy ser,mieszamy,doprawiamy wegetą. Pierś podwójną rozdzielamy robimy w nich kieszonki,napełniamy farszem,spinamy wykałaczkami,solimy,pieprzymy. Panierujemy w jajku i bułce,smażymy na średnim ogniu pod przykryciem z obu stron.Podajemy z ziemniakami i np.z młodą kapustą.Smacznego:)