Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Składniki
Na patelni rozgrzewamy łyżkę masła klarowanego i smażymy na niej cebulkę posiekaną w drobną kostkę,oraz pieczarki starte na tarce ,studzimy.Do wystudzonej masy scieramy ser,mieszamy,doprawiamy wegetą. Pierś podwójną rozdzielamy robimy w nich kieszonki,napełniamy farszem,spinamy wykałaczkami,solimy,pieprzymy. Panierujemy w jajku i bułce,smażymy na średnim ogniu pod przykryciem z obu stron.Podajemy z ziemniakami i np.z młodą kapustą.Smacznego:)