Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak i aromat kotletów dodaje czerwona cebula.
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 520
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8679
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3006
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 956
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 520
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8679
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 3006
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 956
Składniki
Wykonanie nadzienia: Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę obrać i drobno posiekać i podsmażyć na oleju, przyprawić do smaku solą, papryką, pieprzem. Następnie odłożyć do wystudzenia. Wykonanie farszu mięsnego: Mięso wymieszać z namoczoną i odciśniętą bułką, dodać zmiażdżony czosnek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Formować na dłoni płaskie kotlety, nadziewać przygotowanym farszem i formować zgrabne owalne kotlety. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.