Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak i aromat kotletów dodaje czerwona cebula.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11340
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6507
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5483
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13529
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5304
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4142
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11340
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6507
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5483
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13529
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5304
Składniki
Wykonanie nadzienia: Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę obrać i drobno posiekać i podsmażyć na oleju, przyprawić do smaku solą, papryką, pieprzem. Następnie odłożyć do wystudzenia. Wykonanie farszu mięsnego: Mięso wymieszać z namoczoną i odciśniętą bułką, dodać zmiażdżony czosnek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Formować na dłoni płaskie kotlety, nadziewać przygotowanym farszem i formować zgrabne owalne kotlety. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.