Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak i aromat kotletów dodaje czerwona cebula.
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41660
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4818
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45756
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41660
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4818
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45756
Składniki
Wykonanie nadzienia: Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę obrać i drobno posiekać i podsmażyć na oleju, przyprawić do smaku solą, papryką, pieprzem. Następnie odłożyć do wystudzenia. Wykonanie farszu mięsnego: Mięso wymieszać z namoczoną i odciśniętą bułką, dodać zmiażdżony czosnek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Formować na dłoni płaskie kotlety, nadziewać przygotowanym farszem i formować zgrabne owalne kotlety. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.