Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak i aromat kotletów dodaje czerwona cebula.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1580
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231995
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5079
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1580
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231995
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5079
Składniki
Wykonanie nadzienia: Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę obrać i drobno posiekać i podsmażyć na oleju, przyprawić do smaku solą, papryką, pieprzem. Następnie odłożyć do wystudzenia. Wykonanie farszu mięsnego: Mięso wymieszać z namoczoną i odciśniętą bułką, dodać zmiażdżony czosnek, doprawić do smaku solą i pieprzem. Formować na dłoni płaskie kotlety, nadziewać przygotowanym farszem i formować zgrabne owalne kotlety. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać. SMACZNEGO.