Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny ,kotlet na każdą okazję cieszy oko i podniebienie
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326462
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16869
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5517
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326462
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16869
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5517
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy ,bułkę tartą,wodę ,jajka , startą cebulę czosnek ,majeranek ,przyprawy sól, delikat czerwony ,pieprz - wszystko razem łączymy -doprawiamy według uznania Jajka, ugotować na twardo ,obrać i odstawić do wystygnięcia Z mięsa mielonego uformować 10 równych porcji i w każdą porcję włożyć jajko i uformować kotlet Można podawać na różne sposoby na zimno i gorąco z sosem pomidorowym , koperkowym, ziemniaki i surówka Według uznania