Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet drobiowy z dodatkiem soczystego ananasa, aromatycznej szynki i delikatnego sera nabiera zupełnie nowego wyrazu.
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 119
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 129
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 130
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 27
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 21
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 119
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 129
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 130
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 27
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 21
Składniki
Każdy filet podzielić na trzy części i lekko rozbić. Przyprawić mięso solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka, a następnie panierować w rozmąconym jajku i bułce tartej.
Na patelni rozgrzać olej i usmażyć kotlety z jednej strony na rumiany kolor, a następnie przewrócić je na drugą stronę i na zrumienionej części ułożyć plasterek szynki, ananasa i ser pokrojony w paski.
Smażyć kotlety do zrumienienia dolnej części i stopienia sera. Można na chwilę przykryć patelnię pokrywką, aby ułatwić zapieczenie sera.