Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne smakują lepiej.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2368
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4463
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1475
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 424
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2368
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4463
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1475
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 424
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem i odstawić na godzinę. Następnie rozbić tłuczkiem, maczać w rozmąconym jajku, panierować w potłuczonych płatkach wymieszanych z ostrą papryką. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.