Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste smaczne i piękne
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 36
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 37
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 43
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 63
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19651
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 36
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 37
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 43
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 63
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19651
Składniki
Oddzielamy kości od mięsa , kładziemy na rozgrzana oliwą patelnie dodajemy tarty imbir , sól , pieprz oraz 5 łyżek sosu Worcester oraz rozgnieciony czosnek smażymy około 10 minut potem odstawiamy na tyle samo.
obieramy cebulę siekamy drobno i do miski , obieramy pieczarki kroimy drobno , rozcinamy paprykę i kroimy na cienkie plasterki , wszystko dodajemy do miski , przyprawiamy solą i pieprzem, następnie wrzucamy na patelnie dodajemy octu winnego i dusimy ok 10-15 min na średnim ogniu.