Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste smaczne i piękne
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 236
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 146
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27862
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 137
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 236
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 146
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27862
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 137
Składniki
Oddzielamy kości od mięsa , kładziemy na rozgrzana oliwą patelnie dodajemy tarty imbir , sól , pieprz oraz 5 łyżek sosu Worcester oraz rozgnieciony czosnek smażymy około 10 minut potem odstawiamy na tyle samo.
obieramy cebulę siekamy drobno i do miski , obieramy pieczarki kroimy drobno , rozcinamy paprykę i kroimy na cienkie plasterki , wszystko dodajemy do miski , przyprawiamy solą i pieprzem, następnie wrzucamy na patelnie dodajemy octu winnego i dusimy ok 10-15 min na średnim ogniu.