Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste smaczne i piękne
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 48
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 23
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 46
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 315
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2535
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 48
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 23
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 46
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 315
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2535
Składniki
Oddzielamy kości od mięsa , kładziemy na rozgrzana oliwą patelnie dodajemy tarty imbir , sól , pieprz oraz 5 łyżek sosu Worcester oraz rozgnieciony czosnek smażymy około 10 minut potem odstawiamy na tyle samo.
obieramy cebulę siekamy drobno i do miski , obieramy pieczarki kroimy drobno , rozcinamy paprykę i kroimy na cienkie plasterki , wszystko dodajemy do miski , przyprawiamy solą i pieprzem, następnie wrzucamy na patelnie dodajemy octu winnego i dusimy ok 10-15 min na średnim ogniu.