Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
efektownie wyglądają, farsz można oczywiście dowolnie zmieniać
Składniki
1. chleb tostowy pokroić na malutkie kosteczki, wysuszyć na grzanki na patelni, 2. filety pokroić na 2 części, rozbić dość cienko na kotlety, skropić sosem sojowym, posolić i posypać pieprzem, 3. paprykę, pomidora, szynkę i ser żółty pokroić w drobną kostkę, dodać ser topiony, pokrojona dymkę, wymieszać, doprawić solą i pieprzem, 4. kotlety rozłożyć na desce, nakładać farsz. zwinąć i formować kule, obtaczać w bułce, rozmąconym i doprawionym jajku oraz w grzankach, grzanki dobrze docisnąć rękoma do mięsa, 5. wstawić do nagrzanego do 170 st piekarnika, piec ok 20-25 min, smacznego